zena-naslonjena-na-ruku

Zašto da radiš sa mnom?

Imaš ideju ali je još držiš zaključanu u glavi. Želiš da pokreneš “nešto svoje” ali ne znaš odakle da kreneš. Pitaš se “kako” i fali ti još malo da osnažiš svoje “zašto”. 

Plašiš se konkurencije koje ni nema. Niko nije kao ti. Niko nije kao ja. I nismo svi spremni učiti od istog učitelja. Krenula si već par puta u tu avanturu ali si odustala. Poverovala si da je za tebe nemoguće. Strah od neuspeha kažeš?  E pa, draga moja, nismo se slučajno našle. 

Ja sam Jovana. Agilni trener po zanimanju. Pomažem dobrim timovima da postanu najbolji. Treniram sa njima jasnoću, fokus, posvećenost, hrabrost, iskrenost i veru u ideje.

Sve ove veštine su ti neophodne za razvoj biznisa, njegovu održivost i rast. Raditi agilno nije isto što i misliti agilno. Lako ćemo raditi agilno ako imam mindset koji će da nas podrži u tome. 

Učim te japanskoj biznis filozofiji – Lean i Kaizen. Delim vredne principe agilnog manifesta sa tobom kao temelj za razvoj biznisa i Design Thinking radionice da osnaže tvoju ideju i daju joj potpuno novu dimenziju.  

Za uspeh se trebaš spremiti. Znaš kako kažu: neće Univerzum sve sam, moraš malo i ti. 

Moje usluge

Pomažem ti da

otkriješ šta jasno želiš i pretvoriš želju u cilj.

zameniš uverenja koje te ne služe i osnažiš preduzetnički mindset.

vratiš sebi moć fokusa i prioritizacije.

razviješ agilnost kao osnovnu veštinu upravljanja promenom.

izgradiš bolji odnos sa sobom kroz posvećenost, disciplinu i samoorganizovanost.

samoanaliziraš svoj progres kroz retrospektivu i naučiš kako da te greške služe a ne sabotiraju.