Politika privatnosti

Ukoliko se prijavite na moj newsletter slanjem svog imena i prezimena ako i email adrese, želim da znate da ću koristiti te podatke kako bih vam slala moj newsletter kao i informacije o mojim ponudama, uslugama i novostima.
Koristim MailerLite za rukovanje mojom mailing listom i ovde možete pročitati sve o njihovoj politici privatnosti.
Takođe, koristim Calendly za bolje upravljanje vremenom i njihovu politiku privatnosti možeš pročitati ovde.

Preduzeli smo sve mere koji su potrebne da obezbede da se tvojim ličnim podacima postupa na bezbedan način u skladu sa ovom politikom poverljivosti ličnih podataka koja čuva tvoju privatnost.

KOLAČIĆI

“Kolačići” (Cookies) su male tekstualne datoteke koje su snimljene na vašem uređaju (računar, mobilni telefon, tablet …) da biste pratili kretanje vašeg pretraživača na veb sajtu i ne povezuju se sa vašim ličnim podacima koje ste nam dali. Uz pomoć takvih fajlova, omogućeno je kretanje posetilaca po stranici, a samim tim se i prikupljaju podaci kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, optimizovali i poboljšali funkcionalnost veb-sajta. Naš sajt ima kolačić koji je sačuvan na računaru korisnika sve dok je podešen u pregledaču. Korisnici mogu da odaberu da internet pretraživači odbijaju kolačiće. Ako korisnici odaberu ovu funkciju, određeni delovi sajta možda neće funkcionisati kako je predviđeno. Prihvatanjem politike kolačića odobravate prikupljanje podataka o IP adresi i od analitičkih alata.
Koristimo kolačiće drugih lica (Google Analytics). Ovi kolačići služe za anonimne statsistike o posećivanju sajta i ne uključuju lične podatke.
Imajte na umu da uvek imate kontrolu nad kolačićima. Većina pretraživača nudi isključivanje kolačića pomoću opcija, za svaki pretraživač odvojeno, sa izuzetkom onih kolačića koji su tehnički neophodni za funkcionisanje sajta i koji se kao takvi ne mogu isključiti.

Naš veb-sajt i stranice na društvenim mrežama mogu, s vremena na vreme, da sadrže linkove do i sa drugih veb-sajtova. Ukoliko pratite link za bilo koji od ovih veb-sajtova, molimo da imate u vidu da ovi veb-sajtovi imaju svoje vlastite politike zaštite privatnosti i da mi ne prihvatamo nikakvu obavezu ili odgovornost za takve politike. Molimo da proverite ove politike pre dostavljanja bilo kojih ličnih podataka ovim veb-sajtovima.

KOJE KOLAČIĆE MOJ SAJT KORISTI

Neophodni kolačići su apsolutno potrebni za pravilno funkcionisanje vebsajta. Ovi kolačići anonimno obezbeđuju osnovne funkcionalnosti i bezbednosne karakteristike vebsajta.
Funkcionalni kolačići pomažu u obavljanju određenih funkcija kao što je deljenje sadržaja vebsajta na platformama društvenih mreža, prikupljanje povratnih informacija i druge funkcije trećih strana.
Kolačići učinka služe za razumevanje i analizu ključnih indikatora performansi vebsajta koji pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva za posetioce.
Analitički kolačići se koriste za razumevanje načina na koji posetioci komuniciraju sa vebsajtom. Omogućavaju nam da utvrdimo i pratimo broj posetilaca našeg sajta, da vidimo kako posetioci koriste sajt, da utvrdimo izvor saobraćaja…
Kolačići za oglašavanje se koriste da bi posetiocima pružili relevantne oglase i marketinške kampanje. Ovi kolačići prate posetioce kroz vebsajtove i prikupljaju informacije za pružanje prilagođenih oglasa.

Ostali nekategorisani kolačići su oni koji se analiziraju i još uvek nisu klasifikovani u kategoriju.

AŽURIRANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve izmene ove politike zaštite privatnosti koje budemo donosili biće objavljene na našoj veb-stranici i, kada je prikladno, o tome ćete biti obavešteni i-mejlom. Molimo da često proveravate da li je bilo ažuriranja ili izmena ove verzije politike zaštite privatnosti.

Ova politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana dana 02.12.2021. godine.

KONTAKT PODACI

Za sva pitanja i zahteve povodom korišćenja Vaših ličnih podataka ili ove Politike, kao i radi ostvarivanja gore navedenih prava u vezi sa obradom vaših ličnih podataka možete nas kontaktirati na contact@jovanajovanovic.com.